En sommar full av Lacrosse!

Sommaren är i full gång och snart börjar både skola och jobb för de flesta. Detta innebär även att lacrosseträningarna är igång igen, något vi är väldigt glada över. Hoppas att många nya och gamla ansikten är lika taggade som oss på att plocka upp klubba igen efter uppehållet!

Men sommaren har inte varit lacrossefri! Sverige har spelat både EM och VM, och detta har vi naturligtvis följt både via sociala medier men även via live-streaming! Göteborg skickade totalt fyra spelare till dessa mästerskap, vilket vi är oerhört stolta över!

Claire Karlsson och Sara Sundström åkte till Guildford utanför London och kammade hem en 21:a plats i VM, medan Mattias Eklund ledde boxlandslaget till en 10:e plats i Åbo Finland, där även Carl Brambo medverkade. Superbra jobbat killar och tjejer, ni är grymma!

Vi i Göteborg hoppas även på framtiden! Därför håller vi nu på måndag och tisdag Lacrosseskola i Partille, detta för barn och ungdomar mellan 10 och 13 år gamla. Vi hoppas på många nya talanger och att vi så småningom kanske kan få tillräckligt många intresserade av sporten för att kunna växa föreningen.

Så nu, ut i solen med er och spela Lacrosse! Vi ses på söndag, Kviberg 1 är platsen och nu riktar vi blickarna mot Lund och turneringen Filthy Birds! Nu kör vi!