Vilken start på säsongen!

Goteborg Lacrosse - BI Lions 1 Filthy Birds 2015 005

Våren är på väg in i sommaren och vi i Göteborg Lacrosse har hunnit spela några månader på Hedens konstgräs.
Hittills har vi fått lära känna många nya personer som spelat med oss under året och det är ju till stor del det som är det roliga med lagsporter.

Föreningen har också fått lite välförtjänt medial uppmärksamhet från Göteborgs-Posten som skrivit en artikel om oss. Kul tycker vi så klart!

Damlaget har nu kommit igång på allvar med flera nya tjejer som börjat träna regelbundet efter ett par prova-på-tillfällen. Det tycker vi så klart är superkul! Om du är tjej och nyfiken på lacrosse så är det ett ypperligt tillfälle att hoppa på tåget nu eftersom det är många nya spelare och mycket fokus på träningarna ligger på grundkunskaper.

Så var inte blyg utan kontakta våra duktiga tränare på dam@goteborglacrosse.se eller på vår Facebook för mer information om träningstider och allt annat du kan tänkas behöva veta om lacrosse!

Även på herrsidan har vi fått flera nya bekantskaper. Laget har fått ett antal nya spelare som tränar på som bara den tillsammans med våra rutinerade grabbar. Samtidigt förbereder sig två spelare för att representera landslaget under EM i sommar genom hård träning. Om du också vill testa på vår härliga sport så är du varmt välkommen att kontakta oss på herr@goteborglacrosse.se eller på vår Facebook för mer information om hur man kommer igång!

Näst på tur i kalendern står Svenska Mästerskapet i Linköping som traditionsenligt äger rum 5-6 juni. Där har laget hamnat i en riktigt tuff grupp med Farsta, Nordia och Luleå, men vi misströstar inte eftersom vi har ett riktigt bra lag på gång inför årets turnering! Så har du vägarna förbi Linköping kring nationaldagen så är det bara att komma och heja!