Ingen officiell träning 1a Maj

På grund av 1a Maj så är det ingen officiell träning för herrar och juniorer. Planen är bokad men ingen tränare kommer att vara på plats.

Due to May 1st there is no official practice for juniors or men.

Ny styrelse, ungdomslag och prova på träningar – det händer saker!

Igår söndag hade föreningen sitt årsmöte. På mötet valdes en ny styrelse in och de kommer bland annat att jobba vidare med rekrytering under året.

I rekryteringsandan hålls därför också årets första prova på tillfälle den 3 April kl 18:30 på Heden.

Vi kommer även att dra igång ett flicklag till våren och den första träningen för dessa tjejer, åldrar 12 till 16 år, kommer att hållas på Heden kl 17:30 till 19:00 med tränare och ladslagsspelande Angelika Karlsson. Sprid ordet!!

Med detta tackar den gamla styrelsen för sig och önskar nya styrelsen lycka till under kommande år!

Nytt år – nya träningar!

Efter en bra höst med träningar i Kvibergs flyttar vi nu äntligen tillbaka till stan! Nästa vecka drar träningarna igång igen, det är söndagar som gäller och platsen är katrinelundsgymnasiets sporthall som du hittar på Skånegatan 14.

 

Hoppas vi ses där!

Träning

Prova på lacrosse!

Den 19 och den 26 september anordnar vi prova på träningar för er som aldrig tidigare provat sporten, eller för dig som bara vill prova på att träna lacrosse med oss! Oavsett vem du är så är du välkommen, det enda du behöver ta med dig är träningskläder för utomhus på konstgräs, resten står vi för.

Hoppas vi ses!

 

Åter dags för träning!

Hej!

Efter ett fruktansvärt varmt sommaruppehåll är det nu åter dags för Lacrosse-träning. Vi tränar som vanligt onsdagar från den 8/8 19.30 – 21 på Heden.

Välkomna!

Första träningen för säsongen!

Hej på er! Ni har väl inte missat stt vi drar igång säsongen på onsdag?

Kl 20:30 på heden 2 är det som gäller. Välkomna, gamal som ny, 20:15 vid omklädningsrummen för lite catch-up snack och gemensam utprovning av mål och utrustning. Ska bli superroligt att köra igång igen! 🙂

Ny säsong på g!

Nu är årsmötet avklarat och gamla styrelsen tackar för ett bra år. Nu tar nya styrelsen vid och hoppas på en bra säsong. Träningarna kommer troligen igång i början av april (mer information kommer snarast) och sen händer mycket spännande lacrossigt under året! Vi skickar t.ex spelare till herr VM i Israel i sommar, och göteborg classic undersöks för fullt om vi kan arrangera. Så på med lacrosseskorna och damma av klubban, i april kör vi igång!

Årsmöte

Efter en inställd vintersäsong är det snart dags för våren att komma. Utomhusträningar och turneringar nalkas. Men först är det dags att sammankalla till årsmöte. Den 3 Mars är datumet som gäller.

Tagga nu årsmöte och tagga vårsäsong!

Träning inställd!

Dagens träning ställs in på grund av för få deltagare.

Herrarna befinner sig på landslagsuttagning och damerna tar vilodag.

Vi gör ett nytt försök på onsdag då vi är tillbaka på Heden!