Prova på lacrosse!

Den 19 och den 26 september anordnar vi prova på träningar för er som aldrig tidigare provat sporten, eller för dig som bara vill prova på att träna lacrosse med oss! Oavsett vem du är så är du välkommen, det enda du behöver ta med dig är träningskläder för utomhus på konstgräs, resten står vi för.

Hoppas vi ses!

 

Åter dags för träning!

Hej!

Efter ett fruktansvärt varmt sommaruppehåll är det nu åter dags för Lacrosse-träning. Vi tränar som vanligt onsdagar från den 8/8 19.30 – 21 på Heden.

Välkomna!

Första träningen för säsongen!

Hej på er! Ni har väl inte missat stt vi drar igång säsongen på onsdag?

Kl 20:30 på heden 2 är det som gäller. Välkomna, gamal som ny, 20:15 vid omklädningsrummen för lite catch-up snack och gemensam utprovning av mål och utrustning. Ska bli superroligt att köra igång igen! 🙂

Ny säsong på g!

Nu är årsmötet avklarat och gamla styrelsen tackar för ett bra år. Nu tar nya styrelsen vid och hoppas på en bra säsong. Träningarna kommer troligen igång i början av april (mer information kommer snarast) och sen händer mycket spännande lacrossigt under året! Vi skickar t.ex spelare till herr VM i Israel i sommar, och göteborg classic undersöks för fullt om vi kan arrangera. Så på med lacrosseskorna och damma av klubban, i april kör vi igång!

Årsmöte

Efter en inställd vintersäsong är det snart dags för våren att komma. Utomhusträningar och turneringar nalkas. Men först är det dags att sammankalla till årsmöte. Den 3 Mars är datumet som gäller.

Tagga nu årsmöte och tagga vårsäsong!

Träning inställd!

Dagens träning ställs in på grund av för få deltagare.

Herrarna befinner sig på landslagsuttagning och damerna tar vilodag.

Vi gör ett nytt försök på onsdag då vi är tillbaka på Heden!

En sommar full av Lacrosse!

Sommaren är i full gång och snart börjar både skola och jobb för de flesta. Detta innebär även att lacrosseträningarna är igång igen, något vi är väldigt glada över. Hoppas att många nya och gamla ansikten är lika taggade som oss på att plocka upp klubba igen efter uppehållet!

Men sommaren har inte varit lacrossefri! Sverige har spelat både EM och VM, och detta har vi naturligtvis följt både via sociala medier men även via live-streaming! Göteborg skickade totalt fyra spelare till dessa mästerskap, vilket vi är oerhört stolta över!

Claire Karlsson och Sara Sundström åkte till Guildford utanför London och kammade hem en 21:a plats i VM, medan Mattias Eklund ledde boxlandslaget till en 10:e plats i Åbo Finland, där även Carl Brambo medverkade. Superbra jobbat killar och tjejer, ni är grymma!

Vi i Göteborg hoppas även på framtiden! Därför håller vi nu på måndag och tisdag Lacrosseskola i Partille, detta för barn och ungdomar mellan 10 och 13 år gamla. Vi hoppas på många nya talanger och att vi så småningom kanske kan få tillräckligt många intresserade av sporten för att kunna växa föreningen.

Så nu, ut i solen med er och spela Lacrosse! Vi ses på söndag, Kviberg 1 är platsen och nu riktar vi blickarna mot Lund och turneringen Filthy Birds! Nu kör vi!

 

Höstens träningstider är nu uppdaterade!

Nu ligger även höstens träningstider inne i kalendern. Under Augusti månad kommer vi tyvärr inte ha tillgång till Heden, detta på grund av Gothia Cup samt Hästar som behöver vår fina plan.

Vi har därför istället bokat en plan i Kviberg under denna tiden och hoppas att ni har möjlighet att ta er dit. Vi kommer då tyvärr inte att ha tillgång till mål, men allt annat som krävs för en bra träning har vi!=)

Vi ses på Heden och Kviberg!

 

Andra prova-på tillfället blev en succé!

Dagens prova-på träning blev en hit! Många nya som ville testa på sporten, och trots regn var vi över 20 personer på plats! Superroligt!

På onsdag kör vi vidare med ett nytt prova-på tillfälle och vi hoppas få återse flera från dagens träning, och vi önskar ännu fler nya ansikten som dyker upp!

Vi ses på Heden!!

 

Träning 7/5-17

Träning 7/5-17

Träning 7/5-17

Träning inställd

På grund av Valborg ställs tyvärr dagens träning in. På onsdag är det dock prova-på-träning och vi hoppas få se många bpde nya och välkända ansikten på plats.

Ha en trevlig Valborg allihopa!